Vores Historie

På denne side, vil vi gerne fortælle lidt om os, hvem vi er og vores opdræt.

Vi er Karin og Evald Pedersen, og vi bor i Asserbo ved Frederiksværk i Nord Sjælland ca. 50 kilometer fra København, vi bor i dejlige natur skønne omgivelser, i et hus på ca. 200 kvm, så vi har masser af plads forhold og ikke mindst masser af kærlighed til vores Siamesere samt Orientalere.

Vi har opdrættet Siamesere og Orientalere i snart en menneske alder, startede i  1979 med vores første siameser IP. Frederiksværk’s Frederik som var en chokolade tabby siameser, kastrat, med ham startede kærligheden til de blå øjne og dette specielle pragtfulde temperament, som kendetegner siameseren og orientaleren, og denne kærlighed vil sikkert vare ved så længe vi lever, vi har udstillet meget gennem årene, og det har været sjovt spændende at være i denne katteverden på både godt og ondt i så mange år.

Vi har drosslet lidt ned, men vi viser flaget et par gange om året.

Vores opdræt er baseret mest på udenlandske importer, grundet den lille gen pulje vi har i DK, og vi går bestemt ikke ind for indavl.

Vores importer kommer fra Lande som USA, England, Ungarn, Finland, Sverige og Holland.

Vi var blandtde første i Europa der importerede de første Amerikanske renmaskede siamesere , det er nu 18 år siden og dengang syntes de fleste ikke om dem, det har nu forandret sig, og flere har gennem årene importeret sia -Okh til Europa.