Betingelser

PRISPOLITIK

vi har et lille stue opdræt med højst 2 kuld pr. år og alle vore katte (killinger) lever sammen med os. Priserne for vores Siamesere og Orientaler katte er baseret på de udgifter der normalt er forbundet med at opdrætte racekatte og de matcher fuldstændigt hvad alle opdrættere herhjemme tager for vores Race… og kastration + neutralisering af hunkillinger kan medfølge mod betaling forud inden afhentning. Det hænder fra tid til anden, at vi har en enkelt Steriliseret hunkat eller kastreret han, som har været brugt en enkelt gang i avlen, disse ønsker vi gode og blivende hjem til og prisen vil kun være udgifter med mere til dyrlægen for op to date vacciner, neutralisering samt ekstra sundheds check….Priserne for disse vil være 2.500 kr for kastrerede hanner og 3.000kr for steriliserede hun katte, for begge køn typisk vil være unge katte op til 3 års alderen og kun haft få parringer og få kuld.Til orientering medfølger der ikke ved salg registrering i Dansk Katte register, den slags må ny ejer selv stå for, alle vore katte er behørigt chippet og registreret i Felis Danica … og heller ikke beregnet på at løbe frit. Alle vore killinger leveres med en Felis Danica Stamtavle, Sundheds undersøgt + sundhedsbog og Vaccineret samt Chipmærket og behørigt stemplet og underskrevet af vores dyrlæge, samt naturligvis en Salgskontrakt og en madpakke fra Royal Canin,+ lidt legetøj og deres helt egen tæppe, Vore killinger forlader først hjemmet mellem 14-15 uger gamle.
Ved reservation af en killing betales:
Betales en 1/3 af salgsprisen
beløbet betales på dagen for reservation.Vores priser er fastsat efter de gældende priser andre opdrættere tager for en Siameser/Orientaler killing.
Seriøse henv:angående priser for killinger Mobil 27342724 eller mail cattery@winnetou.dk Reservations betalingen repræsenterer købers sikkerhed for at vi ikke sælger killingen til anden side og samtidigt repræsenterer det vores sikkerhed for at køber er seriøs. Reservationagebyret betales i god tro og refunderes ikke ved eventuel fortrydelse eller andre fremlagte grunde. Reservationabetalingen fratrækkes naturligvis købsprisen.

ETIK/ANSVARLIGHED

For os er det meget vigtigt at vores killinger bliver solgt til ansvarlige familier der har kendskab til og interesse for vores race, og  kun til absolut gode og blivende hjem! Vi sælger ikke vores katte uden at vi har hilst på køberen, for eksempel under besigtigelse af den enkelte killing/kat i vores hjem. Kontakt via internettet samt telefonisk kontakt er i orden, men salg sker kun ved personlig kontakt. Vi forbeholder os retten til ikke at sælge til potentielle købere, hvis vi mener at køberne ikke er i stand til at holde killingen/katten under ansvarlige forhold. Vi sælger ikke katte til at løbe ude omkring i det fri, vores katte er bestemt til et liv indenfor husets vægge dog har vi ikke noget imod at vores solgte katte, får lov at komme ud under opsyn eller løbegård. Hvis du har købt en killing og uheldet er ude, du har ikke mulighed for at have katten fremover og du vælger at omplacere den til et nyt hjem, ser vi gerne at du kontakter os først, hertil for at lade os vide at killingen sælges eller omplaceres i andet hjem, idet vi gerne og måske kunne være behjælpelig med at finde et nyt godt hjem til katten.

RESERVATION

Du kan reservere en killing, når du har besøgt os og besigtiget killingen/katten. Beslutter du dig derefter for gerne at ville købe (og vi iøvrigt vil sælge), kan beløbet indsættes på mobilepay, som samtidigt er dit bevis for indgået aftale (reservations gebyret) for killingen.

AFHENTNING

Afhentning sker på vores adresse når killingen er minnimum 14 uger. Medbring venligst transportkasse med et tæppe eller lign. Det vil også være en god ide, at medbringe et tæppe, som kan lægges over transportkassen hvis i skal ud på en længere køretur, tæppet kan berolige killingen, hvis den skulle være nervøs/stresset. Feliway® til at sprøjte i transportkassen et kvarters tid inden i kører hjemover, er en rigtigt god ide for at berolige killingen/katten.

REFUNDERING AF PENGE

Når man reserverer en killing hos os, skal man betale penge forud, det vil sige indbetale dem på vores konto (reservations gebyr). Dette gebyr forlanger vi, som sikkerhed for både køber og sælger. Dette er en betingelse vi har indført og fastholder! Reserverer du en killing her, og om bestemmer du dig, eller der opstår andre seriøse uoverensstemmelser, får du IKKE dine penge retur! Dette er fordi, vi ikke vil reservere en killing/kat der alligevel ikke bliver hentet, og kunne være solgt til anden side, det er ikke fair hverken for katten eller sælger, og reservations prisen skal bruges til nye annoncer med mere, der vil selvfølgeligt ved hvert salg blive udleveret salgs kontrakt med bindende underskrifter fra både sælger og køber. Alle  vore avlsdyr er testede for smitsomme sygdomme, og ved hver salg af killing/voksen vil medfølge papirer fra vores dyrlæge… FIV,FEL.V og FIP negative.samt alle vore avlsdyr er PRA tested + Negative for TF + Giardia. Salg til andre lande gælder andre regler der tager vi samme priser som pågældende lands opdrættere tager for deres killinger samt de udgifter der er forbundet med ekstra dyrlæge besøg rabies Petpass ekstra sundheds papirer med mere.Har du brug for at vide mere, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail på cattery@winnetou.dk eller på Mobil 27342724…… sms besvares ikke.