Sidste nyt

Januar 2018

Snart skriver vi Februar 2018, og den lyse tid begynder så småt. Hos os sker der ikke det store i avlen, vi har bestemt at 2018 bliver et nyt afsnit i katteriet, så når de sidste få killinger vi har fra vinter har fundet nye hjem, vil der ikke være Siamesere eller Orientaler killinger hos os,før sidst på sommeren eller efteråret 2018…. Alle vores killinger fra sommeren 2017, er nu alle flyttet i nye gode hjem.

November 2017

Vores nye webside er on-line, stor tak til Johnny for arbejdet og hjælpen med at lære at arbejde i WordPress, vores gamle webside lavede jeg i 2006 så det var på tide at følge udviklingen, jeg håber vore besøgende vil få rigtig meget glæde ved besøg på vores side og finde den rigtig informativ og tag gerne et kig på vores Til Salg side, måske findes der lige netop den killing (kat) du har ledt efter.

Oktober 2017

Efteråret er kommet og vinteren står for tur.

Vi har været på udstilling i Køge 23/24/9-17 og fik både BIS Renavlet Siameser kuld samt 2 x Normineringer på 2 voksne i både han og hunkat, + en ny Champion titel på kommende avlshan…

For øjeblikket holder vi pause med nye killinger der vil først være salgsklare killinger om ca. 6 mdr. eller mere…

Vi har resten af året ud kun 2 stk killinger der søger nye familier … se mere på vores TIL SALG side…..