Sidste nyt

December 2018

December 2018

Lidt nyt fra os, her på falderebet til 2019….. Vores nye avlshan fra Slovakiet ankom i god behold, en dreng jeg som opdrætter er meget glad for, han skal nok med tiden give os nogle skønne og typede up to date killinger med mine egne hunkatte, han har en super skøn stamtavle og er en total out cross til mine egne linier desuden en skøn dreng med et godt temperament som vore kunder vil glæde sig over i fremtiden ………… I starten af januar 2019… vil vi have 2 skønne voksne drenge som søger nyt hjem … Bastian på 3 år Lillamasket Siameser og en rød blotched Orientaler dreng på kun 1 1/2 år … de vil blive kastrater her i december måned, de kan både komme ud som enlige eller samlet ..pris vil kun være symbolsk det vil sige kastrations prisen hvis det er det rigtige hjem. …. her i slutningen af november blev 2 af vore avls hunner steriliseret, min Amerikanske import samt hendes ældste datter… vi har allerede deres oldebørn … så nu kan de få lov at nyde deres otium uden løbetider……. på killinge fronten sker der ikke noget resten af året ud, vi har ingen planer før tidligst til foråret… vi har nogle få killinger TIL SALG

September 2018

September 2018

Opdatering d. 24/8-2018….. Alle vores killinger har fundet nye hjem, så foreløbigt har vi ikke nogle salgsklare vores September billede her , bliver vores rød spottede han på nu 8 uger, foreløbigt bliver han her …hvad som skal ske senere ser vi på til den tid, udvikler han sig som han hidtil har vist , kan vi nok selv bruge en fin udstillings kastrat … i sidste halvdel af september venter vi ren avlede Siameser killinger i alle 4 farver … vi venter ikke foreløbigt flere Orientalere…..

Juni 2018

Juni 2018

Opdating d. 18/6-2018 … Vi har spændende nyheder … til september ankommer vores nye avls han til vore Orientaler hunner fra udlandet, vi glæder os….det er ikke hvert år eller hver måned vi importerer nyt blod, da jeg som opdrætter er ret kræsen med hvor katten kommer fra og hvad stamtavle og blod linie den har. Og denne her røde Orientaler han bliver vores Juni billede da han er født d. 13 juni ..og lige fra fødslen er noget helt specielt i type og look….

Maj 2018

Vi venter killinger i Siamesere i diverse farver (maske farver) renavlet med kun Siamesere i stamtavlen fødsel sidste halvdel af Maj. sidst i juni ventes Orientaler killinger i flere faver.

Marts 2018

Ingen relevante opdateringer for øjeblikket, bortset fra nye billeder på diverse sider såsom vores killinge side, Siameserne og Orientalerne i avlen, senere vil siden Om Os blive opfrisket.

Januar 2018

Snart skriver vi Februar 2018, og den lyse tid begynder så småt. Hos os sker der ikke det store i avlen, vi har bestemt at 2018 bliver et nyt afsnit i katteriet, så når de sidste få killinger vi har fra vinter har fundet nye hjem, vil der ikke være Siamesere eller Orientaler killinger hos os,før sidst på sommeren eller efteråret 2018…. Alle vores killinger fra sommeren 2017, er nu alle flyttet i nye gode hjem.

November 2017

Vores nye webside er on-line, stor tak til Johnny for arbejdet og hjælpen med at lære at arbejde i WordPress, vores gamle webside lavede jeg i 2006 så det var på tide at følge udviklingen, jeg håber vore besøgende vil få rigtig meget glæde ved besøg på vores side og finde den rigtig informativ og tag gerne et kig på vores Til Salg side, måske findes der lige netop den killing (kat) du har ledt efter.

Oktober 2017

Efteråret er kommet og vinteren står for tur.

Vi har været på udstilling i Køge 23/24/9-17 og fik både BIS Renavlet Siameser kuld samt 2 x Normineringer på 2 voksne i både han og hunkat, + en ny Champion titel på kommende avlshan…

For øjeblikket holder vi pause med nye killinger der vil først være salgsklare killinger om ca. 6 mdr. eller mere…

Vi har resten af året ud kun 2 stk killinger der søger nye familier … se mere på vores TIL SALG side…..